top of page

STANGE BEGRAVLESESBYRÅ
ditt lokale byrå 

SI FARVELL PÅ EN GOD MÅTE

Når en person går bort, påvirker det mange liv. Det oppstår mange avgjørelser som må tas. Vi er her for å støtte deg igjennom hele prosessen. 

Når noen går bort, ønsker mange å uttrykke sine tanker og følelser på en annen måte enn bare gjennom tradisjonell kondolanse.

Derfor tilbyr vi nå en minneside på nettet – en nettside der alle som ønsker det kan dele sine tanker, hilsener og bilder.

En begravelse behøver ikke å være kostbar. Du har muligheten til å tilpasse begravelsen etter dine egne ønsker, eller du kan velge en begravelsespakke med forhåndsbestemt innhold til fast pris.

About

Vi er ditt
lokale begravelsebyrå

Stange Begravelsesbyrå har siden 1990 stått stødig ved folks side i deres vanskeligste stunder. Med over tre tiår i bransjen har vi opparbeidet oss en solid erfaring og et godt rykte for å være både profesjonelle og omsorgsfulle. 

Som en del av lokalsamfunnet, kjenner vi verdien av nærhet, tillit og personlig omsorg. Vi er stolte av å være et pålitelig valg for våre kunder, og vi tar vår rolle på alvor. Vårt mål er å hjelpe deg gjennom sorgen med verdighet og varme.

Stangebegravelsesbyrå

Våre Gravferdskonsulenter
 

bottom of page